Rreth Nesh

Pista Kosova ka nisur si nje klub-muzik live modest ne fillimet e saj, sot krenohet me Artistet, Kengetaret dhe Humoristet me te njohur shqipetare.
Qellimi yne kryesore eshte argetimi dhe mikpritja e mysafireve nga te gjitha trevat Shqipetare!

Vendi ku kendohet dhe kercehet muzika me e mire shqipetare.Surpriza,zbavitje, argetim keto do gjeni ne PISTA KOSOVA.
Vendi qe duhet vizituar ne DURRES!