Menu

Embelsira

 • Sufle me akullore

  350L
 • Tiramisu

  200L
 • Parfe

  200L

Pizza

 • Fruta deti

  600L
 • Kapricoza

  500L
 • Margarita

  350L

PIJE

 • Vere Cobo e bardhe

  2000L
 • Vere me liter e bardhe

  800L
 • Vere e hapur e bardhe

  150L

Antipasta Deti

 • Kokteil Karkaleci me Salce Roze

  500L
 • Karpacio oktapodi me rukola

  500L
 • Sote Midhjesh

  250L

Antipasta Toke

 • Spinaq maxarele

  300L
 • Brusketa fokace me domate

  250L
 • Brusketa fokace me ton

  200L

Pasta dhe Rizoto

 • Rizoto me fruta deti

  500L
 • Linguini me fruta Deti

  500L
 • Tortelini pana proshute

  400L